Haveanlæg

Enghavegaard’s anlægsgartnere - haveanlæg med mere

Enghavegaard’s anlægsgartnerfirma er et stort og professionelt firma der tilbyder diverse opgaver inden for haveanlæg, brolægning, beskæring, samt diverse pasning og pleje af haver og parker.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og udfører altid dette med grundighed og ekspertise.

Mange års erfaring samt en stor interesse og viden inden for faget, gør at vi kan mestre alle former for anlægsgartneropgaver, store som små.

Få et smukt og personligt haveanlæg

Anlægges en have ordentligt, bliver den en naturlig forlængelse af hus og hjem. Om det bliver en udendørs stue, eller en eventyrlig grøn park med kringelkroge og kyssetræer, afhænger af hvad man ønsker.

Her i firmaet lytter vi altid til kundens ønsker og behov, vi tager udgangspunkt i personen og familien, og i fællesskab med kunden finder vi frem til det perfekte haveanlæg for dem. Om det er en have der er let at holde og god at bruge, en køkkenhave eller eventyrlige parker, så kan vi ordne det hele.

Til daglig opererer vi hovedsageligt i områderne omkring Vordingborg og Stege, og det er primært i denne omegn, at vi tilbyder vores services.

Skulle du have spørgsmål, eller er du interesseret i et godt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!