Brolægning

Brolægning i haver og parker

Brolægning er en opgave som vi mestrer til fulde! I mange år har vi beskæftiget os med dette, og kan i dag tilbyde en service, der ikke kun er erfaren, men også grundig, ordentlig og professionel.

Vi har en stor viden og ekspertise inden for diverse belægningsopgaver, og tager gerne en udfordring op. Således tager vi imod brolægningsopgaver, store som små, fra private, offentlige, foreninger, virksomheder med mere.

Eksempler på brolægningsopgaver fra Enghavegaard's Anlægsgartnere

Her på hjemmesiden, kan du i vores galleri, se billeder af nogle af de mange brolægninger vi har udført igennem årene. Vi har ikke fundet plads til alt vores arbejde, men udvalgt en serie, der overordnet beskriver den diversitet og mulighed der er indenfor vores ekspertise.

Til daglig opererer vi i områderne omkring Vordingborg og Stege, og det er ligeledes i denne omegn, at vi hovedsagligt tilbyder vores services.

Kontakt

Såfremt du skulle have spørgsmål vedrørende brolægning eller andre af vores services, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål, giver råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Afslutningsvis skal det nævnes, at alle vores arbejdsopgaver er forskellige. Det er fordi vi tager udgangspunkt i kunden, og vedkommendes ønsker og behov. Ikke alle er ens og forskellige mennesker drømmer om forskellige haveanlæg og terrasser.

Kontakt os for en personlig service!